Skip to main content

Kaşe içeriğinde neler olmalı?Bugün resmi işlemlerde devamlı karşımıza çıkan, kimi zaman iyi kimi zaman kötü, mali müşavirinizi gördüğünüzde aklınıza gelen, gündelik işlemlerde ve özellikle devlet dairelerinde çok işinize yarayan, kullandıkça insanı psikolojik olarak rahatlatan nesnelerden biri hakkında konuşacağız: kaşe 🙂

İstanbul’da mali müşavir olanların iyi bileceği gibi, kaşe fiyatları şu an 60 TL civarlarından başlamakta ve istediğiniz özel bir çalışmalara göre artabilmektedir.
Standart bir kaşede;

  • ŞİRKETİN VERGİ DAİRESİ ADI VE VERGİ NUMARASI
  • …….V.D.: VERGİ NUMARASI
  • ŞİRKETİNİZİN UNVANI
  • ŞİRKETİNİZİN AÇIK ADRESİ
  • ŞİRKETİNİZİN MERSİS NUMARASI(16 hanelidir, Ticaret Odasına kayıtlı firmalarda bulunur)
  • ŞİRKETİNİZİN TİCARET SİCİL NUMARASI (Ticaret Odası kaydı bulunan firmalarda bulunur)

Eğer arzu ederseniz, şirketinizin ödenmiş sermayesini de kaşeye ek bilgi olarak yazabilirsiniz.

Kısacası bir kaşeciye, vergi levhanızı, mersis ve ticaret numaranızı gönderdiğinizde, sizin için bir kaşe hazırlayabilecektir.

Bu konuda veya başka konularda konuşmak, danışmak, fikir telakkisinde bulunmak isterseniz, Fatih İstanbul’daki mali müşavirlik büromda sizi ağırlamaktan memnuniyet duyarım. Diğer yazılarımı da okumak isterseniz, blog bölümünden ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz zaman iletişim bilgileri bölümünden mail atabilir, arayabilir veya yazabilirsiniz. Limited Şirketi KuruluşuŞahıs Şirketi Kuruluşuİkamet İzni , Çalışma İzni , Yatırımcı için Türk Vatandaşlığı ve tüm Resmi Muhasebe işlemleriniz veya başka bir karmaşık konuda görüşmek dileğiyle saygı ve sevgilerimle yazımı sonlandırmaktayım.